29.04.2011

İzmir'de Bebek Oyun Grubu

   İzmir'de bebek oyun grubu kurmak amaçlı açtığım bir başlıktan yola çıkarak,bakın neler yaptık ;
   öncelikle İzmir'de yaşayan,Duru Okyanusun akranı olan bebekleri ve annelerini bulmak gerekiyordu ki ben bunu en iyi yerde aradım:Kadınlar Kulübünde tabiki :) ''yok,yok'' olan bu forum sitesinde her tür paylaşımı yapabilir ve binlerce kadının tecrübelerinden faydalabilirsiniz.Şahsen ben çok şey öğrendim.Oyun grubumuzdaki tüm annelerle aynı istek ve düşüncelerde oluşumuz bizi sıkı dostluklara sevk etti.Bu durumdan çok ama çok memnunuz.Düzenli olarak 15 günde 1 görüşüyoruz,oyun gurubu etkinliklerimizi uyguluyoruz ve sonra yoğun bir harala gürele içinde yemek masasına hazırlanmış birbirinden nefis mamaları yiyoruz :))




Çok şanslıyız ki aramızda bir de anaokulu öğretmenimiz var.eğitici ve eğlendirici tüm aktivite ve etkinlikleri çocuklarımıza o yaptırıyor.Hepsiyle tek tek ilgileniyor,gözlemliyor.Her oyun grubu buluşmamızda farklı bir etkinlik hazırlıyor bıdıklara.Biz de elimizden geldiğince katılmaya ve çocuklarımızı da katıltmaya çalışıyoruz.Teşekkürler canım arkadşım,güzel yüreğin ve tüm emeğin için :)
 Pekiii daha önce niye yazmamışım ben oyun gurubumuzu?acaba fırsatım mı olmadı?Fotoğraf yüklemek oldukça zaman aldığı için pc nin başına oturmaya cesaret mi edemedim yoksa? Bilmiyorum... ama bildiğim birşey var ki o da grubumuz kurulalı 1 sene olmuş :) 1 Mayıs 2011 Pazar günü tam 1 yaşını dolduruyor..Benden başka farkeden olduğunu sanmıyorum ama farkettirmek niyetindeyim :)
Resimlerdeki oyun grubu buluşmamız öğretmenimizin evindeydi.O gün maalesef Selin Sudemiz ve anneciği katılamamıştı.1 yıl sonra bşlamış olsam da,bundan hep yazmayı planlıyorum oyun grubu buluşmalarımızı ve bir dahakine Selin Sudemizi ve anneciğini de ekleyeceğim :)
İşte öğretmenimiz ve kızı İklim
 Tuna Yektamız ve anneciği

                                                                             Zeynebimiz
Mertimiz ve anneciği
                                                   Yiğitimiz ve anneciği
Duru Okyanus ve anneciği resim çekiyor :)
Ateşimiz ve anneciği

4 yorum:

  1. Merhabalar, ne güzel, siz kızınızı büyütmüşsünüz, ben biraz geç buldum bu yazınızı... Yine de İzmir'de Bostanlı'da bir Çocuk Oyun Grubu - Aktivite Merkezi'nden bahsetmek isterim: Jou Jou
    Detaylı bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz isterseniz...
    http://www.jou-jou.org/
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,çocuklara dış etkinlik yaptıracağımız bir gün geliriz jou-jou ya :) ziyaretiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Balçovaya da bekleriz www.oyungrubuizmir.com hem saatlik çocuk emanet hem doğum günü organizasyonları hemde çeşitli aktiviteler için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Grubumuzdaki kuzuların doğum günü aylarındayız.Dolayısıyla doğum günü organizasyonunuzla ilgili ayrıntılı bilgi gönderebilirseniz sevinirim.Ziyaretiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil